Inhoud op deze pagina


Koop dumbbells van hoge kwaliteit

In de online shop van Capital Sports kunnen fitnessenthousiastelingen, hobby-atleten en professionele bodybuilders nu hoogwaardige Hexbell Black dumbbells online bestellen tegen lage prijzen.

De gewichten, bekend als dumbbells, worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit afwerking en duurzaamheid. Schade is praktisch onmogelijk bij het gebruik van de dumbbells zoals bedoeld. Andere voordelen van dumbbells zijn hun onbeperkte geschiktheid voor gebruik binnen en buiten en hun zeer goede veiligheidseigenschappen.

Dumbbells van 5 kg tot 30 kg als paar of als dumbbellset

Het Hexbell Black Dumbbells gamma omvat paren van 5 kg dumbbells, 10 kg dumbbells en zware modellen met dumbbells met een gewicht van 30 kg per stuk. Er zijn tal van tussenliggende gewichten beschikbaar. Daarnaast zijn er ook tien paar dumbbells van 2 x 5 kg tot 2 x 30 kg in een handige set verkrijgbaar.

De juiste dumbbells voor alle dumbbelloefeningen

Dankzij de schaalgewichten vinden zowel fitnessbeginners als getrainde bodybuilders de juiste dumbbells bij Capital Sports. Van vliegen, omgekeerde vliegen en shrugs tot biceps en triceps krullen, de energetici onder ons hebben de ideale dumbbells bij de hand.

Perfect uitgebalanceerde dumbbells

De binnenkant van de dumbbells bestaat uit perfect uitgebalanceerde ijzeren kernen. De gelijkmatige gewichtsverdeling met de dumbbells zorgt voor een probleemloze uitvoering van alle oefeningen in een thuisgymnastiek, een buitenruimte of een professionele fitnessruimte.

Vloerbescherming dankzij synthetische omhulling

De ijzeren kernen van de hoogwaardige dumbbells zijn omgeven door een doorlopende coating van hard rubber. Het omhulsel zelf is schokbestendig en raakt bij het vallen niet beschadigd.

Zelfs de vochtigheid heeft geen invloed op de duurzaamheid van de Hexbell Black Dumbbells. Buitengebruik is dus zonder problemen mogelijk.

Conische dumbbellgrepen met gekartelde greep

De handgrepen van de dumbbells zijn licht conisch van vorm. Dit zorgt voor een stevige grip met een goede krachtoverbrenging. Zo worden er geen holtes gevormd tijdens de krachttraining en wordt ook een overmatige belasting van de afzonderlijke delen van de handpalmen vermeden.

Het oppervlak van het handvat is ontworpen met een karteling, wat zorgt voor een zeer goede grip. Zelfs met zweterige handen kunnen de dumbbells altijd stevig en stevig worden vastgehouden.

Zeshoekige dumbbellkoppen voor stabiliteit bij stilstand

De zeskoppige dumbbellkop maakt de Hexbell Black Dumbbells geschikt voor alle oefeningen zoals PushUp Walks, waarbij de dumbbells stevig en veilig op de vloer moeten rusten. Bovendien voorkomt de insnijding van de dumbbellkop dat de dumbbells op een hellende ondergrond wegrollen.

Dumbbells met vaste dumbbellkoppen

Het handvat van de dumbbells is gecoat met zwart oxide, zodat het perfect aansluit bij de dumbbellkop. Het handvat en de dumbbellkop zijn stevig met elkaar verbonden, waardoor de dumbbells niet verstelbaar zijn. Dit resulteert in een verhoogde veiligheid. Er zijn geen dumbbellschijven die de gebruiker van de dumbbells zou kunnen vergeten goed vast te zetten. Dit vermindert het risico op letsel.

Meer informatie

Naar boven