Powercage

(22)

Inhoud op deze pagina


Fitness Racks voor kracht, prestatie en functionaliteit

Veel kracht in een kleine ruimte, dat is waar Fitness Racks voor staat. Met verschillende versies van het rack biedt onze winkel een breed scala aan professionele high-end stations voor betere prestaties in de sportschool, het hotel, de fysiotherapie of wellnessruimte.

Wat alle racks onderscheidt, is hun multifunctionaliteit. Als je een rack wilt kopen, koop je niet alleen een fitnessapparaat, maar een hoogwaardige trainingsoptie voor meerdere gebruikers.

Veelzijdigheid in krachttraining - Waarom racks in al hun vormen in elke studio thuishoren

Het rack is in de eerste plaats een overkoepelende term. De racks bevatten zowel kleinere squat racks als uitgebreid uitgeruste fitness racks waarmee het hele lichaam kan worden getraind. Half en squat racks zijn de zogenaamde kleine versies van het rack, squat racks zijn de minimalistische.

Het Squat Rack werkt in combinatie met een lange halterstang en diverse steunen voor de lange halter, zodat sporters deze op de gewenste hoogte kunnen plaatsen en oppakken. Dit zorgt voor meer comfort, maar ook voor meer veiligheid. In het Half Rack zijn er meer steunen en door verschillende bewegingen komen er meer trainingsmogelijkheden in het spel.

Half Racks combineren zo de kenmerken van een squat rack met klassieke fitnessapparatuur. Dit is ideaal op plekken waar zoveel mogelijk oefeningen in een kleine ruimte moeten worden aangeboden. Het Power Rack is de grote versie van de Power Tower en biedt sporters van alle kanten sportmogelijkheden.

De racks in onze winkel zijn flexibel uitbreidbaar en bieden dankzij hun modulaire constructie de perfecte oefening voor elke behoefte. Grote Power Racks maken indruk met steunen voor optreksteunen, apenstangen en geïntegreerde bewegingen van de training van de brede rugspier, biceps of triceps en veel meer.

Power Racks nemen iets meer ruimte in beslag, vooral omdat ze idealiter vrijstaand gebruikt moeten worden. De rack uitbreidingen zijn ook echte multitalenten, omdat het niet uitmaakt of een Power Rack wordt gebruikt voor klassieke bodybuilding of voor CrossFit - met de juiste hulpstukken kunnen studio's hun racks eenvoudig aanpassen aan de individuele behoeften van de gebruikers.

Veiligheid en functionaliteit bij het trainen

Racks zijn essentieel voor krachttraining, haltertraining of functionele fitness. De kussens garanderen flexibiliteit en geven trainers meer veiligheid omdat de te nemen stappen bijzonder kort zijn - en dat helpt om voor elke herhaling helemaal naar het persoonlijk record te gaan.

Daarom zijn Fitness Racks altijd een goede keuze. Ze maken het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de kleine ruimte in fitnessstudio's of kamers. Bij hen zijn halteroefeningen beter geïntegreerd in het trainingsoppervlak en via hun trekkoorden en flip-overs brengt elk Fitness Rack automatisch een verscheidenheid aan oefeningen in de training.

Dankzij hun veelzijdigheid, zijn racks een integraal onderdeel geworden van efficiënte krachttraining. Of het nu gaat om eenvoudige, hoogwaardige squat racks of power racks voor maximale prestaties: racks, matten en losse gewichten zijn de beste combinatie voor topsportprestaties.

Meer informatie

Naar boven