Pacemaker F120 Pro loopband

Loopband , 60 kg
640,99 € incl. BTW
Kies a.u.b. een variant:
Designvariaties:
Direct leverbaar | Levertijd: 8 - 10 dagen
 • Gratis bezorging
 • 60 dagen retourrecht

Top features

 • Rondom fit: ingebouwd massagestation voor ontspanning en training van de buikspieren
 • Plaatsbesparend: hydraulisch systeem voor krachtbesparend open- en dichtklappen
 • App control: volledige integratie van de iFit-app via bluetooth met smartphone of tablet
 • Je eigen sound: ingebouwde luidspreker met USB en SD of 3,5 mm AUX-IN voor muziekweergave
 • Krachtige techniek: 1471 Watt sterke LowNoise-FX Drive motor voor tot 12 km/h
 • Gewrichtsbesparend: revolutionaire 4P-AntiShock Suspension met viervoudige vering van de loopband
 • Alles in zicht: trainingscomputer met tablethouder, LC display, polssensor, 12 programma's en een MP3 speler

Productdetails

Rondom fit! De Capital Sports Pacemaker F120 Pro loopband zorgt met verbeterde techniek en ingebouwde features voor een aangename training thuis onafhankelijk van het tijdstip of het weer.

Breng uw lichaam in beweging: Met de Capital Sports Pacemaker F120 Pro loopband is dat binnen de eigen vier muren heel eenvoudig. Zijn krachtige motor van 1471 Watt brengt de loopband tot 12 km per uur in beweging en zorgt zo in gelijke mate voor het nodige zweet bij zowel beginners als gevorderden. Bijzonder praktisch voor de training op elk moment van de dag is de uiterst geruisloze LowNoise-FX Drive motor die een geluidloos gebruik mogelijk maakt.

Uniek in deze loopbandklasse is de revolutionaire 4P-AntiShock Suspension van de Capital Sports Pacemaker F120 Pro. Met vier verschillende schokdempers onder de loopband zorgt het voor een hele zachte vering van de gehele loopband alsof u over mos aan het joggen bent. Een meer knie- en gewrichtsbeschermende loopbandtraining is nauwelijks mogelijk. Dat is echter nog niet het einde van de innovaties voor een bijzondere loopbelevenis: Het Lubrication System verlicht met zijn smeermechanisme niet alleen het onderhoud aan de band maar zorgt ook voor aanvullende loop-absorptie die gelijk is aan de zolen van hoogwaardige wandelschoenen.

Weten wat er loopt: De ingebouwde trainingscomputer met LC display en polssensor helpt de prestatiegegevens, zoals de gelopen afstand, de verbruikte calorieën, de snelheid en de hartfrequentie, in het zicht te behouden en stelt met 12 programma’s een afwisselend trainingsprogramma tot uw beschikking. Voor meer afwisseling met interessante trainingsdoeleinden zorgt de app-feature. Deze maakt via bluetooth het gezamenlijke gebruik van de Pacemaker F120 Pro mogelijk met de iFit-app voor Android en iOS. En als dat nog niet genoeg is heeft het bedieningspaneel een tablethouder, ingebouwde luidspreker en mediaspeler met USB poort, SD sleuf en een 3,5 mm AUX-IN beschikbaar om tijdens de training voor entertainment met beeld en geluid te zorgen.

Omdat na de training ook voor de training is helpt het hydraulische inklapsysteem van de Capital Sports Pacemaker F120 Pro loopband om hem eenvoudig open en dicht te klappen en hem vervolgens met de ingebouwde rollers snel, simpel en plaatsbesparend op te bergen.

Laat meer zien

Top features

 • Aansluitingen: 1 x 3,5 mm AUX ingang, 1 x USB, 1 x SD kaart
 • Ingebouwd SitUp station
 • Loopband van 42 x 120 (BxL) voor aangename passen
 • Polssensoren ingebouwd in de handvaten
 • Weergave van verbruikte calorieën, trainingsduur, afstand, snelheid en pols
 • Snelheid individueel in te stellen tussen 1 - 12 km per uur
 • 12 trainingsprogramma's
 • Aansluiting voor MP3 speler via 3,5 mm klink-aansluiting
 • USB aansluiting en SD sleuf voor MP3 massaopslag
 • Ingebouwde mediaspeler met luidsprekers
 • Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg
 • Eenvoudig te verplaatsen dankzij wieltjes
 • Loopband met hydraulisch inklapsysteem voor plaatsbesparende opberging
 • Veiligheidspin voor veilige training
 • Motorisch vermogen: 1471 Watt (Peak) / 882 Watt (Continous)
 • Eenvoudig in onderhoud dankzij ingebouwd smeersysteem
 • Smeermiddel voor het smeersysteem verkrijgbaar onder artikelnummer 10032930
 • Stroomvoorziening: 220-240 V~ / 50-60 Hz
 • Afmetingen opgebouwd: ca. 75 x 130 x 170 cm (BxHxD)
 • Afmetingen ingeklapt: ca. 75 x 136 x 90 cm (BxHxD)
 • Afmetingen loopband: ca. 42 x 120 cm (BxL)
 • Gewicht: ca. 60 kg

Gebruikershandleiding in pdf formaat

Pacemaker F120 Pro loopband 4P antishock suspension massagestation

Omvang levering

Omvang levering
 • 1 x Loopband (montageset)
 • 2 x 2 lb Halter
 • Gebruikershandleiding in Duits, Engels, Italiaans, Spaans en Frans

Direct leverbaar | Levertijd: 8 - 10 dagen

Klantenbeoordelingen

(1 Beoordeling) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

Gekauft am 05.01.2021
Geliefert am 12.01.2021

Das Laufband wurde in einem großen, den Maßen des Gerätes entsprechendem, Karton geliefert.
Da das Gerät 50 KG wiegt, dachte ich, ich könnte es evtl nicht alleine aufbauen und in den Raum, in dem es stehen sollte, transportieren. Dazu gleich mehr.
Schrauben und Zubehör waren, in einem festen Plastikblister, separat verpackt.
Das Montieren der Griffe und des Displays, mittels dazugehörigen Schrauben, war leicht. Die Schrauben passten perfekt in die Bohrlöcher.
Das Gestell ist sehr stabil und das Laufband macht ebenfalls einen wertigen Eindruck.

Das Laufband ließ sich ganz einfach zusammenklappen. Durch den Griff, konnte ich es leicht kippen und, trotz meiner Schwerbehinderung, in das gewünschte Zimmer schieben. Das Gewicht war kein Problem und fühlte sich wie max. 10 Kilo an.
Das Gerät verfügt über eine Hydraulik zum Absenken des Bandes. Einmal kurz angetippt, senkt sich das Band mittels Absenkautomatik.
Im Lieferumfang enthalten sind ein Verbindungskabel fürs Handy und ein Magnet mit Klipp. Das rote Magnet wird auf das gelbe Feld im Display gelegt, was leider nicht in der Anleitung beschrieben wird. Durch ein Erst durch ein YouTube Video fand ich dies heraus. Den Klipp kann man an seinem Shirt befestigen. Sollte man z.B. stürzen, löst sich der Magnet und das Band stoppt sofort.
Die Bedienung des Displays erklärt sich durch die Anleitung.
Die einzelnen Programme sind nicht für meinen Mann oder mich, da sie sich zu stark steigern. Allerdings können wir Geschwindigkeit, Zeit und Distanz von Hand eingeben. Das Display ist nicht ganz so wertig, da nur eine dicke Folie aufgeklebt ist, die allerdings reicht.
Die Buttens sind dagegen ok.
Schön sind die Knöpfe start/stop links und schnell/langsam rechts an den Handlungen, so muss man nicht am Display fummeln.

Das Laufen auf dem Band wirkt die ersten 1-2 Minuten seltsam, danach ist alles gut.
Nach 50 Minuten, bei 5 km/h, hatte ich keine Gelenkschmerzen ö.ä.
Das Gerät steht auf dem Laminat sicher und wandert nicht.
Das Laufband ist nicht so leise, wie gedacht. Fernsehen dabei geht nur, wenn man den Fernseher gut aufdreht. Dieses Problem habe mittels eines Bluetooth Tranzmitters und Kopfhörern behoben.
Über das Display kann man mit dem Handy, einer SD Karte oder einem Stick verbinden, um Musik zu hören.
Der Ton ist etwas blechern, erfüllt jedoch seinen Zweck.
Alles in allem sind wie zufrieden und geben eine klare Kaufempfehlung.

Gekocht op 01/05/2021 Geleverd op 01/12/2021 De loopband werd geleverd in een grote doos die overeenkomt met de afmetingen van het apparaat. Aangezien het apparaat 50 kg weegt, dacht ik dat ik het misschien niet alleen zou kunnen opstellen en vervoeren naar de kamer waar het hoort te staan. Daarover straks meer. Schroeven en accessoires waren afzonderlijk verpakt in een harde plastic blisterverpakking. Het monteren van de handgrepen en het display met de meegeleverde schroeven was eenvoudig. De schroeven passen perfect in de geboorde gaten. Het frame is zeer stabiel en ook de loopband maakt een waardevolle indruk. De loopband was makkelijk op te vouwen. Dankzij het handvat kon ik hem gemakkelijk kantelen en, ondanks mijn ernstige handicap, hem de kamer in duwen die ik wilde. Het gewicht was geen probleem en voelde aan als maximaal 10 kilo. Het apparaat heeft hydrauliek voor het laten zakken van de band. Na een korte tik gaat de band omlaag met behulp van de automatische daalfunctie. Bij de levering zijn een aansluitkabel voor de mobiele telefoon en een magneet met clip inbegrepen. De rode magneet wordt op het gele veld in het display geplaatst, wat helaas niet in de handleiding wordt beschreven. Ik kwam hier achter door eerst een YouTube-video te bekijken. Je kunt de clip aan je shirt bevestigen. Als je bijvoorbeeld valt, laat de magneet los en stopt de tape direct. De werking van het display wordt uitgelegd aan de hand van de instructies. De individuele programma's zijn niet voor mijn man of mij omdat ze te veel opbouwen. We kunnen snelheid, tijd en afstand echter handmatig invoeren. Het display is niet zo hoogwaardig, aangezien er alleen een dikke folie op is gelijmd, wat voldoende is. De Buttens daarentegen zijn oké. De knoppen start/stop links en snel/langzaam rechts van de acties zijn prettig, zodat je niet met het display hoeft te rommelen. Het draaien op de tape lijkt de eerste 1-2 minuten raar, daarna is het allemaal goed. Na 50 minuten, met 5 km/u, had ik geen gewrichtspijn meer of iets dergelijks. Het apparaat staat stevig op het laminaat en beweegt niet. De loopband is niet zo stil als verwacht. Tv kijken kan alleen als je de tv goed open zet. Dit probleem is opgelost met behulp van een Bluetooth-transceiver en een hoofdtelefoon. Het display kan worden aangesloten op een mobiele telefoon, een SD-kaart of een stick om naar muziek te luisteren. Het geluid is een beetje blikkerig, maar dient zijn doel. Al met al zijn we tevreden en geven we een duidelijk aankoopadvies.