new year with capitalsports
new year with capitalsports

Je goede voornemens voor 2021

Met ons houdt je het vol

Samen gaan we fit het nieuwe jaar in.
We laten je zien hoe je je sportieve voornemens voor 2021 binnen je eigen vier muren kunt volhouden. Met de beste apparatuur voor iedere woning en elke ruimte. 2020 was alleen maar een opwarmertje. In 2021 gaat het pas echt beginnen.

Nu aan de slag gaan en besparen

Je uitrusting voor de komende uitdaging

Je home office verandert in een home gym

Gebruik je werktijd efficiënt. Met onze loopbanden heb je de mogelijkheid thuis of op kantoor actief aan je conditie te werken en doelgericht je gezondheid te verbeteren. Breng tijdens het werk je uithoudingsvermogen en mobiliteit in beweging en bouw tegelijkertijd stress af.

Naar de loopband
Ruder-Feeling

Verander je woonkamer in een roeiparadijs

Laat de televisie lekker aan staan, de kinderen spelen en de was droogt - ga zelf ondertussen lekker roeien! 10 tot 20 minuutjes roeitraining loont zich en traint effectief je hele lichaam. Al onze roeitrainers zijn opklapbaar en kunnen plaatsbesparend opgeborgen worden.

Naar de roeitrainers
Geräuscharmes Training

Verander je slaapkamer in een fietsstudio

Breng 's ochtends je stofwisseling op gang en begin je dag met een intensieve sessie op je cardiobike. Zo verbrandt je niet alleen duurzaam overtollig vet, maar je hebt ook gelijk een slok minder koffie nodig en begint de dag met een goed humeur.

Naar de hometrainers
LCD-Display

Verander je gang in een pull-up challenge

Pull-up training is intensief maar niet tijdrovend. Wat dacht je van een chin-up elke keer als je door de gang loopt? Je zult er versteld van staan hoe snel je er ineens 10 achter elkaar doet. Uitdaging geaccepteerd?

Naar de optrekstangen
Platzsparend und flexibel

Veel of weinig plaats: we maken van je woning een multifunctionele sportschool.
Met onze veelzijdige selectie kracht- en cardioapparatuur maken we een effectieve training thuis mogelijk.
2021 wordt jouw jaar. Ben je klaar om je doelen te bereiken?
Aan de slag dan!

De tijd in je home office effectief gebruiken

Ook in het nieuwe jaar zal voor de meeste mensen het thuiswerken geen uitzondering zijn, maar een alledaagse ervaring. Om er zeker van te zijn dat je je goede voornemens ook werkelijk nakomt hebben we 3 simpele tips voor je om je stofwisseling ook thuis op gang te houden.

1. Werken: staand en gaand

Probeer tijdens je werkdag een paar uur staand door te brengen. Met een in hoogte verstelbare tafel of een commode is dat heel eenvoudig. Met onze Desk Treadmills kun je daarnaast zelfs tijdens het werken een paar stappen zetten en actief bewegen. Zo verbrandt je niet alleen aanvullend calorieën maar ontlast je ook je rug en blijft wakker.

2. Niet alles moet onder handbereik zijn

Op kantoor lopen we graag eens naar de keuken voor een kop koffie en praten onderweg met een collega, of twee. Thuis kun je, bijvoorbeeld, je flesje water eens wat verder weg zetten. Zorg er wel voor dat je elk uur een reminder ontvangt zodat je niet vergeet te drinken ;-).

3. Lunchpauze betekent bewegen

In de middagpauze eet je je lunch. Toch raden we je aan het middagmaal kort te houden. Maak het de avond van tevoren klaar zodat je hiervoor niet ook nog tijd moet inplannen. Gebruik de tijd die je over hebt liever voor een wandeling in de frisse lucht of nog beter: voor een work-out thuis.

Onze tip: Met een gewichtsvest kun je een korte wandeling combineren met een intensieve work-out. 5 minuten lopen, 5 minuten work-out enz. Squats, lunges of push ups, met behulp van een gewichtsvest zijn klassieke bodyweight oefeningen aanzienlijk intensiever. Zo kun je je korte middagspauze effectief gebruiken.

Wij ondersteunen je in het nieuwe jaar bij je goede voornemens.
2021 wordt een succesvol jaar voor jou!

Naar boven